NU ER DEN HER: HONDAS HELT ELEKTRISKE BIL

  • 0
  • juli 3, 2020
honda-elektrisk-bil.jpg

Den ligner ikke nogen anden elbil på markedet. Har du lyst til at prøvekøre den helt nye, smarte, sjove og sikre Honda e? Det tænkte vi nok …

10. juni 2020


I weekenden ankom den hos vores danske forhandlere, omend i et begrænset antal eksemplarer på grund af coronapandemien. Honda e er fremtidens bybil, som allerede kan købes nu. Bilen, som for nylig fik designprisen Red Dot Award, har masser af avancerede og smarte funktioner og et retro-inspireret design, der minder om den allerførste generation af Honda Civic fra 1972.

I byer er der støj og for lidt plads. I Honda e det omvendt. Du får en rummelig, velisoleret kabine med et lyst og luftigt interiør, behagelige sæder og lounge-stemning. Interiøret er som en forlængelse af din dagligstue med behagelige stofbeklædte sæder, paneler med træudseende og store skærme, hvor du som medpassager kan spille spil eller se film.

Honda e fås i to versioner, Honda e og Honda e Advance. Priser fra 277.100 kr. Den kan også privatleases for 3.995 kr. om måneden (Honda e Advance). I denne coronatid opfordrer vi dig til at bestille en prøvetur på honda.dk. Så slipper du for at stå i kø og kan på en sikker måde prøvekøre Honda e hos din nærmeste forhandler.